Kalesija: +387 35 630 532 | Sarajevo: +387 33 201 881 | Tuzla: +387 35 228 131

Sve naše linije

Vaš siguran saputnik, Halilović BUS

Planirate putovanje ? Pozovite nas i iznajmite jedan od naših autobusa.

Osim svakodnevih aranžmana za zemlje Evrope, agencija Halilović svake godine vrši iznajmljivanje autobusa za prevoz srednjoškolaca na maturalne ekskurzije u Italiju, Francusku, Španiju i druge zemlje Europe čime osigurava njihovu sigurnost, udobnost i jedinstvena sjećanja.

Također nam je u cilju biti Vaš najbolji prijatelj kada su u pitanju jednodnevni događaji i izleti na koja Vas vodimo svakodnevno. S nama možete putovati na sva dešavanja koja Vas zanimaju u državi i izvan nje. Tako su Sajam knjige u Beogradu, Sajam knjige u Sarajevu te Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber Zagreb naše vodeće destinacije na koje vodimo naše putnike u najvećem broju.

Naravno da ne zaboravljamo Vaše godišnje odmore. Agencija Halilović svoju udobnost prevoza iznajmljuje turističkim agencijama da Vas odvede na najatraktivnija ljetovališta i idilične planine.

Image
Naš komfor i sigurnost su u službi Vama da posjetite najljepše evropske gradove i uživate u njihovih historijskim vrijednostima. Mi ne postojimo samo da prevozimo putnike, mi smo tu da budemo dio Vaših života i sjećanja.
bh.png
Bosna i Hercegovina
de.png
Njemačka
at.png
Austrija
sl.png
Slovenija
lu.png
Luksemburg
be.png
Belgija

Halilović BUS

Zašto putovati sa nama?

Pristupačne cijene

Halilović BUS svim svojim putnicima iz Bosne i Hercegovine nudi jedinstvene cijene karata bez obzira iz kojeg mjesta krećete na put sa našim autobusima. Politika firme se primjenjuje i na polaske prema Bosni i Hercegovini.

Sigurnost putnika

Sigurnost putnika naša je misija. Naši autobusi ispunjavaju najveće sigurnosne standarde, naši vozači se educiraju za primjenu najnovijih standarda u prevozu putnika.

Ugodna vožnja

Kako bi vaše putovanje prošlo što brže i zanimljivije, nudimo vam besplatan pristup našoj Wi-Fi mreži u autobusu koja omogućuva sigurno surfanje internetom, chat sa prijateljima ili provjeru vašeg e-maila.

Uvijek na vrijeme

Halilović BUS uvijek nastoji da prati red vožnje i sva eventualna kašnjenja svedemo na minium. Do danas preko 95% naših autobusa je dolazilo na vrijeme i to nam daje dodatnu snagu da budemo još pouzdaniji.

2021 © BIG-DIM d.o.o.
Halilović BUS, sva prava pridržana.

Design and develop:
Web Studio NESA