Bosanski Bosanski
Kalesija: +387 35 630 532 | Sarajevo: +387 33 201 881 | Tuzla: +387 35 228 131

Sve naše linije

Vaš siguran saputnik, Halilović BUS

Planirate putovanje ? Pozovite nas i iznajmite jedan od naših autobusa.

Osim svakodnevih aranžmana za zemlje Evrope, agencija Halilović svake godine vrši iznajmljivanje autobusa za prevoz srednjoškolaca na maturalne ekskurzije u Italiju, Francusku, Španiju i druge zemlje Europe čime osigurava njihovu sigurnost, udobnost i jedinstvena sjećanja.

Također nam je u cilju biti Vaš najbolji prijatelj kada su u pitanju jednodnevni događaji i izleti na koja Vas vodimo svakodnevno. S nama možete putovati na sva dešavanja koja Vas zanimaju u državi i izvan nje. Tako su Sajam knjige u Beogradu, Sajam knjige u Sarajevu te Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber Zagreb naše vodeće destinacije na koje vodimo naše putnike u najvećem broju.

Naravno da ne zaboravljamo Vaše godišnje odmore. Agencija Halilović svoju udobnost prevoza iznajmljuje turističkim agencijama da Vas odvede na najatraktivnija ljetovališta i idilične planine.

Image
Naš komfor i sigurnost su u službi Vama da posjetite najljepše evropske gradove i uživate u njihovih historijskim vrijednostima. Mi ne postojimo samo da prevozimo putnike, mi smo tu da budemo dio Vaših života i sjećanja.
bh.png
Bosna i Hercegovina
de.png
Njemačka
at.png
Austrija
sl.png
Slovenija
lu.png
Luksemburg
be.png
Belgija

Halilović BUS

Zašto putovati sa nama?

Pristupačne cijene

Halilović BUS svim svojim putnicima iz Bosne i Hercegovine nudi jedinstvene cijene karata bez obzira iz kojeg mjesta krećete na put sa našim autobusima. Politika firme se primjenjuje i na polaske prema Bosni i Hercegovini.

Sigurnost putnika

Sigurnost putnika naša je misija. Naši autobusi ispunjavaju najveće sigurnosne standarde, naši vozači se educiraju za primjenu najnovijih standarda u prevozu putnika.

Ugodna vožnja

Kako bi vaše putovanje prošlo što brže i zanimljivije, nudimo vam besplatan pristup našoj Wi-Fi mreži u autobusu koja omogućuva sigurno surfanje internetom, chat sa prijateljima ili provjeru vašeg e-maila.

Uvijek na vrijeme

Halilović BUS uvijek nastoji da prati red vožnje i sva eventualna kašnjenja svedemo na minium. Do danas preko 95% naših autobusa je dolazilo na vrijeme i to nam daje dodatnu snagu da budemo još pouzdaniji.

2021 © BIG-DIM d.o.o.
Halilović BUS, sva prava pridržana.

Design and develop:
Web Studio NESA

http://bro138.epizy.com/ luxury111 luxury12.epizy.com mild88 sky77 gaspol168 ligaplay88 idngg http://dewagame.epizy.com/ http://liveslot168.epizy.com/ vegas4d http://lemacau.epizy.com/ slotsgg vegas88 psg138 maxwin138 agen338 hoki99 gaskan88 garuda138 pokerseri http://idnpokerseri.epizy.com/ http://vegasslot77gacor.epizy.com/ http://autowin88.epizy.com/  http://ligasedayu.epizy.com/ http://ligasedayuslot.epizy.com/ http://liga-sedayu.epizy.com/ http://vegasslot77login.epizy.com/ warungtoto https://warungtotologin.web.fc2.com/ http://autowin88sbobet.epizy.com/ http://vegasslot77.epizy.com/ http://vegasslot77pragmatic.epizy.com/ http://vegasslot77pgsoft.epizy.com/ vegasslot http://autowin88joker123.epizy.com/ http://autowin88login.epizy.com/ autowin88 ligasedayu vegasslot77 kaisar138 big77 infini88 bonanza88 kaisar88 bet88 nuke gaming slot dragon77 selot138 cuan138 http://hoki99slot.epizy.com/ https://heylink.me/autowin88alternative/ https://beacons.ai/autowin88 https://heylink.me/pokerseris/ https://beacons.ai/pokerseris https://heylink.me/warungtotoku/ https://www.dragon77.id/ https://www.infini88.id/ idn poker