Kalesija: +387 35 630 532 | Sarajevo: +387 33 201 881 | Tuzla: +387 35 228 131

Putujte sigurno sa nama

Vaš siguran saputnik, Halilović BUS

Agencija Halilović

Sjećanja koja nose putovanja, emocije koje Vas vežu za njih i osobe koje to dijele sa Vama su tu da upotpune Vaše živote i da Vam uljepšaju tmurne dane. Agencija Halilović od 1972. godine u službi je Vašim željama, emocijama i ugođaju. Sigurnost, udobnost, pouzdanost,povoljne cijene i ugodna prijateljska atmosfera su glavne karakteristike agencije Halilović.

Od kako se putuje, o putovanjima se govori i piše, putovanja nas mijenjaju, jačaju, grade iostaju urezana u našim sjećanjima do kraja života. Upravo zbog toga što su toliko važna, mi smo oni koji svaki kilometar Vašeg putovanja žele učiniti ugodnim i nezaboravnim.

 

Image
Agencija Halilović je bila prvi prevoznik putnika sa prostora bivše Jugoslavije do zemalja Evrope, a danas vršimo prevoz putnika za Sloveniju, Austriju, Njemačku i Luxemburg. U ponudi imamo preko dvadeset i pet turističkih jedinica, a vožnju osiguravamo prema broju mjesta od osam do devedeset sjedišta u prevozu. U službi smo za prijateljske i porodične manje grupe, ali i za kolektivne ekskurzije. 

Halilović BUS

Zašto putovati sa nama?

Pristupačne cijene

Halilović BUS svim svojim putnicima iz Bosne i Hercegovine nudi jedinstvene cijene karata bez obzira iz kojeg mjesta krećete na put sa našim autobusima. Politika firme se primjenjuje i na polaske prema Bosni i Hercegovini.

Sigurnost putnika

Sigurnost putnika naša je misija. Naši autobusi ispunjavaju najveće sigurnosne standarde, naši vozači se educiraju za primjenu najnovijih standarda u prevozu putnika.

Ugodna vožnja

Kako bi vaše putovanje prošlo što brže i zanimljivije, nudimo vam besplatan pristup našoj Wi-Fi mreži u autobusu koja omogućuva sigurno surfanje internetom, chat sa prijateljima ili provjeru vašeg e-maila.

Uvijek na vrijeme

Halilović BUS uvijek nastoji da prati red vožnje i sva eventualna kašnjenja svedemo na minium. Do danas preko 95% naših autobusa je dolazilo na vrijeme i to nam daje dodatnu snagu da budemo još pouzdaniji.

Misija

Uz sigurne i udobne autobuse, motivisane i prijateljski raspoložene radnike cilj nam je pružiti najbolju uslugu i prijatnu vožnju našim klijentima.

Vizija

Naša vizija je da postanemo sinonim za kompaniju čiji rad zadovoljava sve potrebe naših klijenata. Želimo svojim radom, voljom i trudom osigurati titulu vodeće prevozničke agencije na ovim prostorima.
0
vrhunskih autobusa
0
godina iskustva
0
pređenih kilometara
0
zadovoljnih putnika

2021 © BIG-DIM d.o.o.
Halilović BUS, sva prava pridržana.

Design and develop:
Web Studio NESA